Het gaat goed met je bedrijf en je hebt het druk gehad in de voorjaarsvakantie. Of misschien vallen de bezoekersaantallen juist tegen. In beide gevallen kun je altijd (gratis) promotiemiddelen gebruiken! Weleens aan DagjeWeg.NL gedacht? DagjeWeg.NL krijg jaarlijks 16 miljoen bezoekers en is daarmee het grootste online inspiratieplatform voor dagjesmensen. Daar moet je zijn!

1. Voeg je uitstapje toe of hou je pagina up-to-date

DagjeWeg.NL is de meest volledige uitjesdatabase van Nederland, dus dikke kans dat jouw uitstapje al op de website staat te pronken. Niet? Laat hem dan snel (en gratis) toevoegen. De redactie maakt op basis van je website en aangeleverde foto's een mooie tekst bij je uitstapje en deze komt op DagjeWeg.NL te staan. Hiermee genereer je automatisch meer bereik. Staat je uitje al op DagjeWeg.NL? Zorg er dan voor dat je gegevens in je paginaprofiel up-to-date blijven. Je kunt dit altijd zelf wijzigen. Voor grote wijzigingen, nieuwe foto's of input voor de teksten kun je mailen naar de redactie. Profiteer je gratis mee van het bereik van DagjeWeg.NL!

2. Voeg zelf je kalenderitems toe

Je kunt zelf ook iets doen! Voeg je tijdelijke activiteiten of evenementen toe aan de UITagenda van DagjeWeg.NL. Heb je bijvoorbeeld speciale activiteiten in de zomervakantie, zoals een markt of een toneelshow voor kinderen? Dan voeg je daarvoor een kalenderitem toe. Als je uitstapje al op DagjeWeg.NL staat, worden de toegevoegde kalenderitems automatisch gekoppeld. Dat zorgt ook nog eens voor een betere online vindbaarheid.

3. Verkoop je tickets online

Steeds meer mensen oriënteren zich online voordat ze een dagje weg gaan en 95% van de mensen zoekt weleens op DagjeWeg.NL. Dit blijkt uit onderzoek van de ANWB. Maar liefst 48% van de ondervraagden uit dit onderzoek koopt weleens tickets via DagjeWeg.NL. Ziehier het nut van online ticketverkoop! Door tickets te verkopen via DagjeWeg.NL Tickets, het online ticketplatform van DagjeWeg.NL, bereik je dagelijks duizenden dagtoeristen én profiteer je mee van redactionele aandacht door nieuwsbrieven en social media. De redactie zet je ticketpagina gratis klaar en je betaalt 15% commissie over de verkoop. Je betaalt dus alleen wanneer je ook daadwerkelijk verkoopt!

4. Zorg voor meer toeristen naar je omgeving

Laat zien wat er allemaal te doen is in je omgeving en inspireer mensen om eens langs te komen. Door een link te plaatsen naar uitjes in de buurt, breng je mensen op ideeën en gaan ze er vaker op uit. Ook naar jouw bedrijf! Dus; promoot je omgeving en maak zelf je link of haal de link op via de DagjeWeg.NL linkgenerator. Je krijgt meteen een code die je op je website kunt plaatsen. Zo gepiept!

5. Probeer een campagne voor nog meer bezoekers

DagjeWeg.NL inspireert mensen om eropuit te gaan en brengt hun op ideeën met alle soorten uitstapjes. Wil je meer bezoekers bereiken? Van klein tot groot, voor elk budget en ieder gewenst bereik heeft DagjeWeg.NL een oplossing. Van de UITcampagnes voor doorlopende promotie tot XXL Advertising voor grootschalig bereik en actiecampagnes. Met een campagne bereik je vanzelfsprekend meer mensen dan met een standaard uitstapje. Is jouw bedrijf toe aan een volgende stap? Bekijk de mogelijkheden of neem contact op met onze salesafdeling.