Veel van de bezoekers aan je park, museum of attractie komen via Google binnen, maar vaak weet je niet waar ze op hebben gezocht. Als je dat weet, kun je ze namelijk veel makkelijker bereiken via de zoekmachines. Weet je dat er een tool is, die laat zien wat de zoekvragen zijn voor specifieke onderwerpen?

Met AnswerThePublic.com krijg je de vragen van je doelgroep in één oogopslag te zien. Als ik zoek op 'GeoFort' geeft AnswerThePublic mij zeven vragen, die bezoekers aan Google stellen, bijvoorbeeld: 'Waar ligt GeoFort?' of 'GeoFort welke leeftijd?'. Voor dergelijke vragen kun je als park een FAQ-pagina maken waar je veelgestelde vragen beantwoordt. De kans is dan groot dat bezoekers met een specifieke vraag op één van je FAQ-pagina's uitkomen.

Plaats jij geregeld nieuwe content op je website voor je bezoekers, dan is het een aanrader om AnswerThePublic.com te gebruiken, naast de andere tools voor zoekwoordenonderzoek zoals de Keyword Planner van Google. Zoekopdrachten worden steeds complexer omdat mensen gewend zijn aan het zoeken via internet. Als jij weet wat de zoekvragen van je doelgroep zijn, kun je ze met relevante informatie op je website bereiken. Pak je dit goed aan, dan groeit het bezoek op je website en uiteindelijk ook het aantal conversies.

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen bij het verbeteren van je online vindbaarheid of de teksten op je website?