Op Boerderij 't Dommeltje, een gemoedelijke Brabantse boerderij in het groen, kunnen bedrijven terecht voor een zakelijk event. En dan geen standaard event! Je volgt hier een heisessie, je gaat boerengolfen, klomp schilderen of klootschieten. Maar hoe onderscheidt deze prachtige boerderij zich nu in de zakelijke markt? We gaven Boerderij 't Dommeltje het advies om een website op te zetten die zich specifiek richt op bedrijven en maakten de website devergaderboerderij.nl voor hen. Of beter gezegd; ze maakten hem zelf met ons eenvoudige CMS voor leisurebedrijven. Laura van Kuik, marketingmedewerker van Vergaderboerderij 't Dommeltje vertelt meer over de ervaringen.

1. Waarom hebben jullie gekozen voor een zakelijke website van DagjeWegWijs?

"Wij hebben onze eerste website, van Boerderij 't Dommeltje, ook met het CMS van DagjeWegWijs gemaakt. Omdat we erg positief zijn over de persoonlijke service en het contact met onze contactpersoon Johannes hebben we besloten ook onze tweede website door DagjeWegWijs te laten maken. Bovendien kunnen we zelf eenvoudig de website aanpassen en invullen."

2. Hoe liep het proces bij het maken van de website?

"Dat ging net als bij de eerste website erg vlot. Omdat we het CMS al kennen was het zo gebeurd! DagjeWegWijs heeft voor ons het geraamte van de nieuwe website gemaakt en vervolgens konden we de rest zelf doen."

3. Wat hebben jullie zelf gedaan aan de website?

"We hebben heel veel zelf gedaan, dat vinden we juist zo fijn! We hebben zelf de invulling bedacht en de website voorzien van passende teksten. Eigenlijk konden we alles zelf doen en dat ging heel simpel en snel doordat het systeem zo makkelijk werkt."

4. Merk je al resultaat nu de website is gelanceerd?

"Dat is nu nog lastig te zeggen omdat ik zelf bijna drie weken met vakantie ben geweest maar we verwachten weer veel resultaat en veel conversie. De eerste aanvragen via de website zijn in elk geval al binnen!"

5. Wat is zo handig aan een DagjeWegWijs-website?

"Het is handig dat je in een paar eenvoudige stappen de website op eigen houtje kunt aanpassen. Je hebt geen gedoe met een programmeur die je moet mailen, waarna het vaak nog dagen duurt voordat er iets is gewijzigd. Eigenlijk kunnen we gewoon alles zelf en dat geeft heel veel rust."

6. Kun je nog iets vertellen over Vergaderboerderij 't Dommeltje?

"Boerderij 't Dommeltje is van oorsprong een melkvee bedrijf met zo’n 60 melkkoeien. In de loop der jaren zijn we daarnaast ook dagarrangementen aan gaan bieden met eten, drinken en leuke activiteiten. Voornamelijk families vieren hier hun jaarlijkse familiedag, maar ook bedrijven weten hun weg naar onze boerderij te vinden. Onze grote, nieuwe zaal wordt gebruikt als vergaderruimte, congreszaal of als trouwlocatie. Vooral de werkende boerderij die mensen kunnen zien, maakt onze locatie bijzonder en anders dan een gewone vergader- of feestlocatie. Een uitje kan bij ons altijd doorgaan. Ook als het regent. Dat komt omdat we ook binnen veel ruimte hebben voor de activiteiten. Bovendien kunnen onze gasten zich bij ons de hele dag vermaken. Ze kunnen hier eten, drinken en leuke activiteiten beleven. Alles onder één dak op een échte gezellige Brabantse boerderij."

"Ik vind de manier van bouwen met dit CMS heel gebruiksvriendelijk. Ik ben benieuwd wat de zakelijke website ons gaat opleveren!"

- Interview met Laura van Kuik, Vergaderboerderij 't Dommeltje.

Kunnen we jou helpen met de online strategie van je bedrijf?