Mensen willen eropuit! En ze blijven niet hangen in de grote steden of op de camping. Hoe weten de verschillende regio’s in Nederland deze mensen naar zich toe te trekken? Kom erachter wat er speelt op het gebied van recreatie en toerisme in de regio tijdens de Vakdag Zet je regio op de kaart op 12 oktober in Lelystad.

Provincies, gemeentes, VVV’s, City Marketing en ondernemers in recreatie en toerisme verzamelen zich op donderdag 12 oktober in Aviodrome Lelystad. Hier komen ze samen in een dagvullend programma, vol inspirerende verhalen over succesvolle campagnes en projecten. Het evenement biedt een schat aan nieuwe kennis en netwerkmogelijkheden.

Sprekers en workshops

Pleisureworld, organisator van het evenement, opent het programma van deze eerste editie van Zet je regio op de kaart om 9:30 op de Main Stage. Hier staan de hele dag door diverse sprekers, die hun kennis met de bezoekers delen. Luister naar de ervaringen van Luc Abbeloos, directeur van Westtoer of naar Stan Stolwerk, directeur van NKC, die uitlegt hoe je de moderne camperaar kunt faciliteren. Daarnaast zijn er doorlopend workshops, op twee verschillende locaties.

Bekijk hier het volledige programma van Zet je regio op de kaart.

Aanmelden als bezoeker of standhouder

Wie zich bezighoudt met toerisme en recreatie in de regio, als ondernemer of als marketeer, is de Vakdag op 12 oktober, een goede tijdsinvestering. Meld je aan als bezoeker of inspireer anderen door je als standhouder aan te melden. Op het inspiratieplein krijgen standhouders de kans hun expertise of product te delen.

Wij laten ons ook inspireren op deze dag, dus misschien zien we je daar?