Veel geven voor weinig geld, dat is het doel wat Leonie nastreeft in al haar advies en campagnes. Met een schat aan ervaring in de culturele sector, denkt ze graag met je mee en geeft ze advies voor de online presentatie van je bedrijf!

Wat doe jij voor DagjeWegWijs?

“Ik ben niet zozeer uitvoerend bezig, zoals Coby en Ernst, die zorgen voor mooie teksten en een perfect design van een website. Ik denk meer na over vragen als: “Wat hebben we?” “Moeten we onze kennis uitbreiden om meer voor de doelgroep te betekenen?” “Wat kunnen we toevoegen aan ons aanbod?” Het gaat er hierbij vooral om dat organisatorisch alles klopt. Centraal staan de behoeften van onze klanten en hoe we als organisatie kunnen voorzien in die behoeften.”

Hoe zet jij jouw kennis in voor DagjeWegWijs?

“Vanuit de afdeling sales onderhouden we het contact met klanten. Tijdens deze gesprekken komen soms nieuwe behoeften en wensen naar voren. Daar kunnen we iets mee! Met de afdeling marketing denken we na over hoe we deze behoeften gaan vertalen naar producten of diensten zodat we de klant verder kunnen helpen. Op deze manier is ook DagjeWegWijs ontstaan! Tijdens verschillende gesprekken kwamen we erachter dat veel mensen behoefte hadden aan een gemakkelijk bewerkbare website, en hiervoor bood DagjeWegWijs met haar (voor iedereen begrijpbare) CMS de uitkomst. DagjeWegWijs is een verlenging van de bestaande diensten die we al leverden, zoals campagnes en (video)reportages. Ik houd me bezig met hoe we die diensten kunnen vertalen naar de klant, zodat iedereen een passende oplossing krijgt. Hierin geef ik een advies.”

Waar let je op bij het geven van advies?

“In de eerste plaats let ik op de doelgroep van het bedrijf; wie ze willen bereiken met hun boodschap. Daarnaast kijk ik naar de uitstraling van het bedrijf, hun website en naar de online strategie die ze op dat moment hebben. Wat ook heel belangrijk is, is het doel wat het bedrijf voor ogen heeft. Wanneer het doel is om meer tickets te verkopen, geef ik natuurlijk een ander advies dan wanneer ze online beter vindbaar willen zijn. Die doelen brengen we samen in kaart en daarna geef ik een advies dat gebaseerd is op de behoeften van het bedrijf."

Tip van Leonie: "Er is heel veel aanbod in de markt als je kijkt naar online adverteren. Je wordt overspoeld met mogelijkheden om online zichtbaar te zijn. Heb je vragen over een campagne op DagjeWeg.NL? We denken vrijblijvend mee en kunnen je verder helpen."