Hohoho, al voor de Sint voet aan wal heeft kunnen zetten moet hij de aandacht delen. De kerstdagen naderen en op DagjeWeg.NL zien we de eerste bezoekers in oktober voorzichtig zoeken op kerstevenementen. Lichtjes, kerstkoren en gezelligheid: de magie van kerst begint al vroeg te lonken en de kerstmarkten zijn onverminderd populair.

400 kerstmarkten

Ieder jaar streeft de redactie van DagjeWeg.NL er naar om het grootste overzicht van kerstmarkten te bieden. Dit jaar hebben we de kalender gevuld met meer dan 400 kerstmarkten en andere evenementen rond kerst. Met succes, want al sinds half november zien we realtime de meeste bezoekers zich verdiepen in het aanbod kerstmarkten. Inmiddels kunnen we zo’n 180.000 opvragingen tellen voor de kerstmarkten op DagjeWeg.NL. En het bezoek neemt in aanloop naar de kerstdagen alleen maar toe!

Van ijsbaan tot kerstfair

Op de kalender van DagjeWeg.NL staan niet alleen kerstmarkten, maar uiteenlopende kerst- en winterevenementen. Van een ijsbaan tot een lichtjesroute. Dit is een greep uit de actuele evenementen:

Voeg gratis je kerstevenement toe

Staat er een mooie kerstmarkt of ander winters evenement op de agenda? Vergeet het dan niet toe te voegen als kalenderitem op DagjeWeg.NL. Zo profiteer je gratis van ons enorme bereik in december en de kerstvakantie. Voeg hier al je tijdelijke activiteiten toe aan de kalender van DagjeWeg.NL.

En wil je het kerstevenement echt in de spotlights zetten? Neem dan contact op via +31 (0)318 640 175 of bekijk hier onze mediakit met informatie over adverteren.