DagjeWeg.NL biedt een enorme, authentieke database vol ideeën voor een dagje uit. Deze wordt up-to-date houden door een eigen onafhankelijke, journalistieke redactie. Een gouden combinatie, want de redactie weet alle ins en outs van toeristisch Nederland en kan uitstapjes hierdoor onder de aandacht brengen bij specifieke doelgroepen. Hoe? Leer de vier manieren kennen die de redactie gebruikt om uitjes te promoten.

Je eigen UITcampagne

Heb je een UITcampagne gekocht bij DagjeWeg.NL voor je uitstapje? Super, dan gaat de redactie van DagjeWeg.NL aan de slag met het maken van een campagne-pagina voor je uitje. De teksten op deze pagina schrijft de redactie zelf, waardoor bezoekers unieke teksten voorgeschoteld krijgen. De focus ligt op beleving, sfeer en details en de teksten nemen de bezoekers aan de hand mee. Wat maakt jouw uitstapje uniek en waarom moeten bezoekers erheen? De redactie kent de bezoekers van DagjeWeg.NL goed en weet welke tone of voice ze echt aanspreekt. Daarnaast zijn de teksten geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines, door onder andere een goed gebruik van keywords. Met beeldmateriaal maakt de redactie de pagina af; om de beleving compleet te maken.

Dit doet de redactie allemaal in goed overleg, waardoor je een schitterende pagina krijgt waar je zelf ook tevreden over bent. Bij je UITcampagne krijg je een eigen MijnProfiel account. Daar kun je activiteiten en arrangementen toevoegen die in de populaire UITagenda verschijnen én gelinkt worden aan je pagina. Een ideale manier om je bereik te vergroten! Kom je er niet uit met MijnProfiel? De redactie helpt je graag! Een andere goede manier van het vergroten van je bereik is door een winactie op te zetten of kortingsbon te koppelen aan je pagina. Lees hoe DagjeWeg.NL je kan helpen met het verbeteren van je online vindbaarheid.

Redactionele artikelen

De redactie van DagjeWeg.NL zorgt ervoor altijd op de hoogte te zijn van ontwikkelingen en opmerkelijke nieuwtjes op het gebied van dagtoerisme in Nederland. Nieuw geopende uitstapjes, verbouwingen van pretparken, nieuwe tentoonstellingen: de redactie houdt het allemaal in de gaten. Over deze nieuwe ontwikkelingen, ook die van jouw bedrijf, schrijft de redactie dagelijks een nieuwsartikel op DagjeWeg.NL. Wil je jouw nieuws ook doorgeven aan de redactie van DagjeWeg.NL? Zet redactie@dagjeweg.nl op je perslijst!

Ook schrijft de redactie in opdracht uitgebreidere artikelen en (video)reportages, bijvoorbeeld over jouw uitstapje. Hiermee biedt DagjeWeg.NL allerlei handvaten aan mensen die inspiratie zoeken voor een dagje uit. Er zijn artikelen met uitstapjes voor allerlei doelgroepen: van ouders met kinderen tot rolstoelgebruikers die een dagje op stap willen met hun hond. De artikelen van de redactie worden duizenden malen gelezen, waardoor je uitje extra in de kijker komt bij je doelgroep.

Via het platform DagjeWeg.NL Tickets kun je daarnaast tickets aanbieden voor je uitstapje. De combinatie van ticketverkoop en redactionele content zorgt ervoor dat je uitje sterk in de markt staat. Lees of de verkoop van tickets via DagjeWeg.NL Tickets iets voor jou is. Onze salesafdeling kan je meer vertellen over welke vorm van redactionele content het beste past bij jouw uitstapje.

Promotie via social media

Dagelijks deelt de redactie uitstapjes en artikelen via social media. Daarbij worden heel wat mensen bereikt: de Facebook-pagina van DagjeWeg.NL alleen al heeft bijna 30.000 volgers, en dan komen Twitter (bijna 7.000 volgers) en Instagram (500 volgers) daar nog bij! Bied je tickets aan via DagjeWeg.NL Tickets voor jouw uitstapje? Dan wordt je uitje ook meegenomen op de Facebook-pagina van DagjeWeg.NL Tickets, met meer dan 2.000 likes.

In de inbox van je doelgroep

De artikelen en uitstapjes op DagjeWeg.NL worden ook meegenomen in de nieuwsbrief. Deze komt wekelijks terecht in de inbox van bijna 39.000 subscribers. Voor kinderuitjes en groepsuitjes zijn speciale nieuwsbrieven die eens per maand de deur uitgaan. Ook de ticketaanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets worden wekelijks in het zonnetje gezet in een nieuwsbrief, naar maar liefst meer dan 53.000 subscribers! En heb je er al eens aan gedacht om een dedicated newsletter te versturen over jouw uitje aan de subscribers van DagjeWeg.NL? Lees hier meer over het nut van nieuwsbrieven.

Meer weten over welke mogelijkheden er zijn en welke vorm van promotie het beste bij je past? Onze salesafdeling helpt je graag verder!