Het leven net iets mooier maken met informatie die velen interesseert, dat is de visie van DagjeWeg.NL Tickets. Van de molen op de hoek tot de grootste attractieparken: ieder uitje krijgt de mogelijkheid tickets aan te bieden. Hoe dan? In vier stappen, het is zo gepiept!

1. Vul het verkoopformulier in

Dat kost gelukkig niet veel tijd. Je vult je gegevens in en bepaalt de prijs waarvoor je tickets wilt aanbieden. Klaar! Stuur het formulier zo snel mogelijk naar DagjeWeg.NL Tickets, we kunnen dan meteen met je ticketpagina aan de slag.

2. Verstuur wat mooie afbeeldingen

Kies een aantal mooie afbeeldingen die je graag terug wilt zien op je ticketpagina. Het is belangrijk dat deze afbeeldingen een hoge kwaliteit hebben en laten zien wat jouw uitje uniek maakt. De teksten mag je zelf aanleveren of je laat de redactie de informatie van je website halen. Lekker makkelijk. Er komt altijd een uniek verhaal over jouw uitje op DagjeWeg.NL Tickets te staan!

3. De redactie maakt de ticketpagina op met tekst en beeld

Tot zover jouw taken. De redactie gaat zo snel mogelijk aan de slag met je ticketpagina en maakt er een mooi geheel van. De redactie is met het schrijven van teksten altijd onafhankelijk en neemt teksten nooit letterlijk over van je website. Dit zorgt voor een betere vindbaarheid in Google en het maakt je ticketpagina uniek.

4. Accepteer de pagina online en de ticketverkoop start meteen

Dat was het dan! Je krijgt nog een preview van de pagina voor een laatste check, kunt eventuele aanpassingen doorsturen en de verkoop gaat van start. Met één druk op de knop. Supersimpel toch?