Met zo’n 700.000 bezoekers in december liep het storm op DagjeWeg.NL. Dagjes uit met de kinderen in de kerstvakantie, kerstmarkten, winterse evenementen; we liepen er behoorlijk warm voor. En dat kwam goed uit voor deze adverteerders die in de laatste weken van het jaar campagne voerden op DagjeWeg.NL.

1. Cinderella Nationale Opera & Ballet

Het Nationale Ballet inspireerde de bezoekers van DagjeWeg.NL met de magische familievoorstelling Cinderella. Wegdromen bij het klassieke sprookje Assepoester, verteld door de prachtige dansers van het Nationale Ballet. Een perfect uitje voor de kerstvakantie.

2. Magisch: Zuiderzeelicht

Speciaal voor het Zuiderzeemuseum herschreef Ronald Giphart het spannende volksverhaal De Motketel van Schokland. Tijdens het succesvolle evenement Zuiderzeelicht kwam dit spannende verhaal tot leven door licht, beeld en geluid. Met deze sfeervolle UITgelicht-campagne nodigde het museum ook de bezoekers van DagjeWeg.NL uit voor de winterse belevenis.

3. Winter in Nederlands Openluchtmuseum

Winterpret in het Nederlands Openluchtmuseum! Ook dit jaar voerde het museum op DagjeWeg.NL een campagne met een floorad om de nostalgische winter onder de aandacht te brengen. En veel bezoekers konden het schaatsen, sleeën en broodjes bakken niet weerstaan!

Tip: onze vormgevers maakten de floorad voor het Nederlands Openluchtmuseum. Geen designer in huis? Geen probleem. Voor elke campagne kunnen we campagnemateriaal op maat maken.

4. Bezoek de Tweede Kamer

Tijdens het kerstreces was de Tweede Kamer sfeervol aangekleed en werden de bezoekers van DagjeWeg.NL uitgenodigd om langs te komen. En de gratis tentoonstelling Ik vier mijn stem te bekijken.

5. Met de kinderen naar Bouwblokjes

Een leuk evenement in de Evenementenhal Hardenberg: Bouwblokjes! Eindeloos bouwen voor kinderen én volwassenen. Met een mooie XXL Channel Campagne stond het evenement in de schijnwerpers op DagjeWeg.NL.

Ook zo'n mooie campagne voeren op DagjeWeg.NL? Neem contact op via +31 (0)318 640175