Online kaartverkoop

Oplossingen

Verkoop tickets online

De markt voor online aankopen blijft maar groeien! We kopen steeds meer online, ook tickets voor een dagje uit.  Speel in op deze trend met onze slimme ticketoplossingen zoals DagjeWeg.NL Tickets en verkoop gemakkelijk kaartjes op je eigen website of via ons ticketplatform. Jij of je webmaster plakt een code in de website en je kunt meteen verkopen!

Tickets aanbieden aan 60.000 bezoekers

Wil je meeliften op het succes van ons consumentenplatform Dagjeweg.NL Tickets met 60.000 bezoekers per maand? Bedenk een speciale aanbieding voor onze bezoekers en verkoop je tickets eenvoudig via DagjeWeg.NL Tickets. Je doet dan ook automatisch mee met de leuke DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart.

Meer informatie?

Neem contact op met sales@dagjewegwijs.nl of bel+31 (0)318-640175.

Online kaartverkoop evenementen

Met TicketJames.com regel jij de kaartverkoop voor je evenement in een handomdraai. Met ons online kaartverkoop systeem heb je realtime inzicht in het aantal verkochte tickets en de ontvangen ticketgelden. Daarbij biedt TicketJames.com je verschillende marketingtools waarmee je het effect van je campagnes kunt meten en versterken.

Voor theaters, concertzalen en andere locaties die gebruikmaken van placering biedt TicketJames.com een vernuftig systeem. Vul de zaal zoals je dat wilt. Sluit bepaalde plaatsen uit, reserveer zitplaatsen of geef deze later vrij. Ook bij verkoop via voorverkooppunten of bij het verkopen van cadeaupassen en series is TicketJames.com de oplossing die het voor jou en je bezoeker gemakkelijk maakt.


"De afgelopen maanden is gebleken dat online kaartverkoop een groot succes is en een extra service voor de klant op de site."


"Wat ook mooi is van de samenwerking dat er een nieuwe doelgroep binnenkomt die wij zelf minder makkelijk kunnen bereiken."

Bekijk alle oplossingen