Een beter online resultaat

Scoren. Dat willen we allemaal, ook online. Maar wat als je website niet gevonden wordt? Of de website wel bezoekers trekt, maar je graag meer tickets wilt verkopen? Benut dan de tools die wij bieden voor een beter online resultaat.

De weg naar jouw locatie!

Onze SEO-specialisten weten de weg naar het hart van zoekmachines. Wanneer zij aan de slag gaan met je website, vinden potentiële klanten ook hun weg. Juist, de weg naar jouw bedrijf! Sla meteen spijkers met koppen en bied op je website ook tickets aan met ons ticketsysteem. Bovendien heb je dan de mogelijkheid om je tickets onder de aandacht te brengen via ons ticketplatform DagjeWeg.NL Tickets. Hier zoeken iedere maand zo’n 60.000 bezoekers tickets voor een dagje uit.

Nog meer resultaat?

Nog meer resultaat zien? Op onze kanalen, zoals DagjeWeg.NL en andere websites op het gebied van recreatie en cultuur, brengen wij je bedrijf onder de aandacht van de juiste doelgroep. Wij denken graag mee en helpen je een succesvolle online campagne op te zetten.


"De afgelopen maanden is gebleken dat online kaartverkoop een groot succes is en een extra service voor de klant op de site."


"De doelgroep van DagjeWeg.NL past heel goed bij het museum."


Sales manager

Leonie Aykurt-Brand

Heel veel doen binnen een krap budget, dat zie ik als een uitdaging.