XXL Bannering

De Orchideeën Hoeve

“De laatste jaren is DagjeWeg.NL de meest succesvolle dagjes uit website met een goede respons die in verhouding staat tot de investering”, vertelt eigenaar Thomas Maarssen. “De Orchideeën Hoeve krijgt via DagjeWeg.NL online landelijke dekking en dat is niet altijd even eenvoudig of succesvol."

Constant

Hoe doen de campagnes op DagjeWeg.NL het in vergelijking met andere campagnes? Thomas: “Online campagnes op DagjeWeg.NL zijn constant en scoren goed. We zagen bij een andere campagne kannibalisatie met onze campagne op DagjeWeg.NL, dus die hebben we wat afgezwakt. Verder hebben we niet zoveel uitstaan, omdat de resultaten meestal zwaar tegenvallen. Bij jullie is dat niet het geval.”

Persoonlijk contact

“Wat we waarderen in de samenwerking met DagjeWeg.NL is het persoonlijke contact, wat goed wordt onderhouden zonder te commercieel te worden”, zegt Thomas. “Daarnaast krijgen we advies bij het finetunen van onze campagneboodschap en zijn jullie transparant in het delen van resultaten. We merken dat jullie gezamenlijk de campagnes tot een succes willen maken.”