Nieuwe website

Boerderij 't Dommeltje

Eigenaar John van Hal en assistent-bedrijfsleider Laura van Kuik komen eind 2015 in hun zoektocht naar een nieuwe website uit bij DagjeWeg.NL. De mogelijkheid voor een eigen ontwerp spreekt ze aan en na een pilot met het content management platform Plate zijn ze overtuigd. Eind februari 2016 gaat de nieuwe website online. Sindsdien groeit het bezoek naar de website en nemen de aanvragen toe.

Laura: “Onze reserveringen lopen storm. Het is zelf zo druk op kantoor dat we extra mensen hebben aangenomen! We merken dat we met de nieuwe website een andere soort doelgroep bereiken. Vele grote en kleinere bedrijven weten ons te vinden. Ook worden we steeds vaker gevonden als trouw- en feestlocatie. Dat zijn precies de doelgroepen die we graag aanspreken!”

Het was voor ‘t Dommeltje een vereiste om zelf snelle aanpassingen te kunnen doen aan de website. Met Plate krijgt de activiteitenboerderij alle vrijheid om eenvoudig informatie te delen met bezoekers. “We vinden het daarnaast prettig dat DagjeWegWijs geregeld met tips en tricks komt over hoe wij onze website zelf beter kunnen maken. Hier leren wij dan ook van!”, zegt Laura.

Mooie groei

“Ik denk dat we een hele mooie groei doormaken met ons bedrijf. Dat komt mede door de professionele uitstraling van onze website en het duidelijke pad dat bezoekers doorlopen naar een uiteindelijke reservering. Natuurlijk kunnen we nog veel dingen verbeteren, maar alles op zijn tijd”, sluit Laura nuchter af.