Onze branches

Dankzij onze jarenlange ervaring in de leisure en cultuursector hebben wij veel specifieke kennis opgedaan in de verschillende branches. En weten we inmiddels hoe deze verschillende bedrijven zich online het beste presenteren. Bekijk onze ervaring met onder meer musea, themaparken, outdoorbedrijven en citymarketing.

Themaparken

Het park heeft zoveel te bieden, het is haast teveel om te laten zien. Vooral online, waar de ruimte beperkt is en er zoveel aanbod is. Hoe vang je de aandacht en hoe laat je de juiste doelgroep zien wat je in huis hebt? Wij kunnen je daarbij helpen.

Outdoor & Adventure

Eropuit en in beweging! Hoe krijg je die bezoeker nou zo ver? Hoe breng je jouw beleving over op kinderen of groepen? Wij weten hoe je mensen zo enthousiast krijgt dat ze de volgende dag op de stoep staan.

Citymarketing

Een goede slogan en mooi beeldmateriaal is nog maar het begin van succesvolle citymarketing. Hoe zorg je ervoor dat er daadwerkelijk meer mensen je stad of regio bezoeken? Voor verschillende steden voerden we een succesvolle campagne.

Musea

Museumbezoekers kennen voor ons geen geheimen. Al meer dan tien jaar zijn wij werkzaam binnen de cultuursector met DagjeWeg.NL en hebben wij honderden campagnes gevoerd voor grote en kleinere musea.

Media-adviseur

Marc van der Graaf

Voor advies op maat rijd ik gerust naar je toe.